Начало   Документи   Бюджет   Презентации   Контакти   Принтирай 
:: Начало
Новини
Ученици на ОУ "Св. Кл. Охридски" с. Тишевица посетиха няколко министертсва

15-01-2012


На 13.01.2012г. в 11.30ч. група ученици от СИП "Ромски фолклор" на ОУ "Св. Кл. Охридски" с.Тишевица,Община Враца посетиха Министерството на здравеопазването и сурвакаха за здраве домакините начело със зам. министър Десислава Димитрова, която от своя страна дари децата с много подаръци и благопожелания за успех в училище и в живота.

След обяд в 13.30ч. групата беше на гости на министър Томислав Дончев и част от неговия екип в Министерството по управление на средствата от ЕС. В непринудена обстановка децата представиха част от празнуването на Банго Васил в ромска къща и сурвакаха за здраве. Министър Дончев показа работната обстановка на Министерски съвет и дари на ученици и учители книги с пожелания за здраве и успешна учебна година!

Последната наша визита беше в Националния демократически институт - клон България , където децата бяха посрещнати много радушно от екипа на института и нейния програмен координатор Деница Сашева. След изпълнение на част от възстановка на празника участниците в групата получиха много подаръци и поздравления.

[ назад ]